lördag 28 maj 2016

Skola, stress och stor öring!


Den bästa fiskeperioden på året är kommen och man önskar mer än någonsin att man var fri från både skola och jobb, men tyvärr så har vi det stressigare än någonsin att hinna med allt. Våren har bara flugit förbi, skogarna är gröna, danican kläcker runt om i södra Sverige, fisken är på hugget och vädret är på topp. Hade man bara haft tid att fiska så hade livet varit bättre än någonsin!

Under våren som gått har det blivit mindre fiske än normalt och med blandat resultat. Vi har jagat en del silver på kusten med dålig utdelning, både från land och flytring, smugit längs bäckarna efter storöring, stått för Guideline under sportfiskemässan i Stockholm och även börjat planera lite framtida projekt som ni kommer få se mer av i slutet av sommaren.

Trots att 2016 inte riktigt blivit som vi hoppats har det ändå blivit ett par helt fantastiska kvällar och faktum är att de flesta gånger som vi smugit efter storöring detta år har det oftast givit resultat. Det är då man förstår varför man överhuvudtaget lever och har en livsvilja. Utan dessa fantastiska guldklimpar som är så svåra att både hitta och att lura vet vi inte vad vi hade gjort.

Som det ser ut nu så kommer 2016 bli som ett mellan år med mindre resor och fiske än normalt då vi laddar upp inför en riktig drömtripp sommarn 2017, samtidigt kommer vi påbörja en ny satsning som vi hoppas mycket på. 

Vi kan även passa på att slänga ut en tråd här, då vi söker en person som skulle vilja hjälpa oss med att bygga en ny hemsida. Känner du någon som kan och vill så hör mer än gärna av dig till oss.

Nedan ger vi er lite bilder från våren som gått och förhoppningsvis kommer bloggen vakna till liv igen när vi får mer tid för fiske när skolan slutar.